Vil du gøre noget godt for klimaet? Få en varmepumpe til erhverv

25 oktober 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Flere og flere virksomheder slår sig på at være grønne – eller at de løbende laver miljøvenlige tiltag. Hvis det også er noget, du har et ønske om ved dig, så kan en varmepumpe til erhverv være en ideel løsning. Det kommer vi også til uddybe her. 

Derfor er en varmepumpe til erhverv en god løsning 

Virksomhedens CO2-udledning kan mindskes

Lige når det kommer til virksomheder, så kan de have et ret så betydeligt CO2-aftryk på omgivelserne. Derfor kan det også være ekstra vigtigt med en varmepumpe, da CO2-udledningen der er forbundet med varmeforbruget nærmest kan mindskes med 1/3. 

Med en varmepumpe kan du altså være med til at skåne miljøet endnu mere. Og i en tid hvor klimaforandringerne for alvor begynder at kunne ses, så er det også med at sætte gang i initiativer, som kan gøre en lille forskel – især når man som virksomhed måske i forvejen har en stor udledning af CO2 forbundet med ens produktion eller forbundet med forbruget i virksomheden. 

Andre fordele ved en varmepumpe til erhverv

Andre fordele der også er med en varmepumpe til erhverv er, at virksomheden kan få den på abonnement. Det betyder, at der ikke skal tænkes over en større afskrivning. Normalt kan varmepumper nemlig være ret dyre, og de kan hurtigt løbe op i 100.000 kr. Med en abonnementsløsning skal I kun lægge et mindre beløb, og hvis der opstår udfordringer med varmepumpen, så er det ikke noget, der giver jer ekstraomkostninger. 

En sidste ting der også skal nævnes er, at varmepumpen kan overvåges af firmaet, I lejer den ved. På den måde kan de hurtigt slå til, hvis den skal serviceres eller lignende. 

Hvis du selv vil undersøge dine muligheder med en varmepumpe til erhverv, så ræk gerne ud til Nærvarme, som helt sikkert kan hjælpe dig. 

 

Flere Nyheder