Transformer gulvet med gulvafslibning

gulvafslibning 136 Comments

Når du træder ind i en bolig, hvad er så det første, du lægger mærke til? Er det gulvene? Er det væggene? Er det udsigten? Indretningen? Lysindfaldet? Eller måske noget helt sjette. For de fleste så er det kombinationen af mange små ting, som påvirker dit førstehåndsindtryk. Men hvis der f.eks. er bestemte elementer, som er særligt slidte, så kan de også blive det første, der lægges mærke det. Det har du måske allerede oplevet, hvis du har et gammelt trægulv? 

Trægulve bliver naturligvis slidte med tiden. Jo mere de bliver brugt, desto mere vil overfladebehandlingen blive slidt af, og jo mere vil der komme ridser og diverse mærker i gulvet. Heldigvis så er der gode råd at hente, hvis du vil gøre noget ved gulvene i din bolig. De kan nemlig få et helt nyt liv igen, hvis du hyrer hjælp til en gulvafslibning

Gulvafslibningen – giv nyt liv til trægulvene

Med en gulvafslibning kan man effektivt arbejde med gulvets overflade. Gammel efterbehandling bliver slebet af, og overflade ridser m.m. bliver også fjernet samtidigt. Det er også noget af det, som gør en gulvafslibning så populær. Det gode ved en gulvafslibning er, at der kun fjernes omkring 1 millimeter af gulvets overflade, det betyder også, at der ikke fjernes nær så meget, som f.eks. ved en gulvafhøvling her høvles omkring 2-4 millimeter af overfladen). 

Når selve gulvafslibningen er færdig, så er det tid til en ny efterbehandling. Og netop efterbehandlingen er utrolig vigtig. Den giver nemlig et beskyttende lag, som kan passe på gulvet, så der ikke så nemt kommer hakker og andet i gulvet. Samtidig så kan efterbehandlingen også give gulvet et andet udseende. Det kan nemlig lysne det, hvis det er, hvad man ønsker. Det kan også få træets struktur til at træde endnu mere frem – valget er op til en selv.

136 thoughts on “Transformer gulvet med gulvafslibning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *