Sandwichelementer til flotte facadeløsninger

16 februar 2021
Anne-Mette Hansen
Sandwichelementer til flotte facadeløsninger

Facaden på en bygning betyder meget for bygningens udseende. Derfor skal materialet vælges med omhu. Det kan være et helt glat materiale, med mønster eller med friser eller med en glat sokkel.

Der er mange muligheder for, hvilket sandwichelement du kan vælge til din facade. Vil du vide mere? Læs med i denne artikel.

Sandwichelement – hvad er det?

Et sandwichelement er en helt element, som man typisk bruger til facaden på en bygning. Det er opbygget af en bagvæg, med isolering og med en forplade.

Forpladen kan man typisk få i flere farver og selve elementet kan være bygget op af forskellige slags materialer. De forskellige materialer og overfalder på elementet gør, at du kan vælge at skabe lige det udtryk, du ønsker til din facade på bygningen. 

Derfor skal du vælge et sandwichelement til din facade

Et sandwichelement gør det langt nemmere for dig at opføre en flot facade. For det første er det ét element i stedet for, at du f.eks. skulle bygge facaden op af mursten, andre sten eller flere små elementer. Dét at bruge et stort element sparer dig for meget tidsforbrug.

Selvom du laver en facade med et sandwichelement kan du sagtens få et smukt udseende. Sandwichelementet kan nemlig fås i mange forskellige materialer og udseender. F.eks. bakkesten, blå søsten, jura, hyporite og mange andre materialer. 

Invester i personligt tilpassede sandwichelementer

Til netop dit byggeri er det naturligvis vigtigt, at sandwichelementet er tilpasset til dine behov. Det er alt fra målene og tykkelsen til overfladen og el-indstøbninger. 

I dag findes der rigtig mange elementfabrikker, hvor du kan få designet og produceret dit sandwichelement, så det passer præcis til dine mål, materialer og ønsker. Det er altså kun med mange fordele at bruge et sandwichelement til facade på den bygning, du skal opføre. 

Læs mere om skræddersyede sandwichelementer her: https://www.thomas-gruppe.dk/.

Flere Nyheder