Ren wellness i dit eget hjem med maling af badekar

30 januar 2019
Astrid Pedersen
Ren wellness i dit eget hjem med maling af badekar

Når badeværelset skal renoveres, er der rigtig mange, som vælger at skille sig af med det gamle badekar til fordel for en brusekabine (og lidt mere plads). Dette betyder, at badekar i private boliger efterhånden hører til sjældenhederne. Og det er egentlig synd. Der er få ting så afstressende og helsebringende for krop og sjæl, som et lækkert karbad, omgivet af duftlys og i selskab med blødgørende olier og salte.

At have et badekar i eget hjem er en luksus, som flere og flere får øjnene op for. Man kan opnå samme saliggørende wellness oplevelse inden for hjemmets fire vægge med et stort, lækkert badekar, som man kan i de dyre spa afdelinger på de fine hoteller. Og så bestemmer man helt selv, hvor længe den skal vare!

Et slidt badekar kan være direkte usundt

Der går jo selvfølgelig lidt skår i glæden – og i wellness oplevelsen – hvis badekarret er slidt, og dermed skæmmet af de velkendte, gulligt brune plamager foran afløb og rundt om armaturet. Er emaljen tilmed ridset, kan der også samle sig kalk, okker og sæberester i revnerne, hvilket udgør et prima vækstmiljø for mikro organismer så som bakterier og svamp. Dette betyder, at dit badekar ikke alene fremstår uhumsk og uæstetisk – det er også potentielt skadeligt for dit helbred at tage et langt, varmt karbad i et badekar, som er synligt mærket af slitage.

Giv det gamle badekar en overhaling med maling af badekar

Den gode nyhed er, at det forholdsvis nemt kan lade sig gøre at genskabe den glatte, skinnende emalje, således at badekarret kommer til at stå som nyt. Ved maling af badekar slibes den gamle emalje første bort, hvorefter den nye emalje – som består af uretan og akryl – påføres i et jævnt og ensartet lag. Og efter 24 timer er dit badekar atter klart til brug! Læs mere på https://badekarsmaler.dk/maling-af-badekar/ 

Flere Nyheder