Nyd også røgelse udendørs

24 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Med røgelse her tænker vi ikke på den slags tobak, som man inhalerer på den ene eller anden måde.

Det her er røgelse, som der er med til at heale, rense og give afslapning i krop og sjæl blot ved, at man tænder det og nyder duften fra det.

Det kan måske for dig lyde underligt, at man skulle kunne rense noget med røgelse, hvor der ikke ligefrem er tale om et røgeri, hvor man vil ryge ens kød; men det kan man faktisk med røgelse.

Man renser hjemmet ved at tænde det, og man opdager også hurtigt, at det ikke er en ækel tobakslugt, som man får ud af det, men en lindrende duft til næsen, som vil gavne ens hjem.

Som nævnt bruger man det også til afslapning og meditation, og hvis man nu vil være tættere på naturen at meditere og have røgelse med sig, så kan det også lade sig gøre.

Tag røgelsen med udenfor

Der er jo ikke noget bedre end at være i kontakt med naturen, når man skal finde ind til sig selv og slappe af.

Specielt herhjemme, hvor vejret ikke altid arter sig til det, vil man jo gerne ud, om det er på ens altan, i haven eller i en park.

Tager man røgelsen med udendørs, skal man dog lige tjekke, at man ikke generer andre, eller at der ikke er afbrændingsforbud det sted, hvor man er.

Godt nok er røgelsen i den mindre ende med den slags, der blot skal ryge og ikke have ild i sig, men regler er regler.

Dernæst kan man stille røgelsen op, hvor man tænker at meditere, men man bør have det foran sig, så man kan se, om det er ved at blæse væk, får besøg af insekter, eller der er noget andet, der er ved at gå galt.

Om muligt kan man stille en afskærmning op omkring den.

Flere Nyheder