Mind dine kunder om dig ved at give dem en påskegave

07 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

At give en gave til dine kunder er selvfølgelig en god måde for dig at sige tak for godt samarbejde. Det er dog også en perfekt måde for dig at minde dem om dig – så de måske kommer i tanke om, at de da skal bestille nogle flere af dine varer. Derfor kan det være en god ide, at du benytter dig af alle lejligheder til at give dine kunder en gave. 

En af dem kan for eksempel være en påskegave. Påsken falder jo meget belejligt omkring tre måneder efter jul, hvilket sikrer, at du kan minde dine kunder om din virksomheds eksistens bare tre måneder efter, at du har sendt en julegave til dem. 

Har du flere kunder, som du gerne vil sende en påskegave til, er du nok interesseret i at bruge en masse tid på selv at købe den. I stedet kan du bruge en hjemmeside som paaskefabrikken.dk til det. Det er en hjemmeside, der har specialiseret sig i at forhandle påskegaver fra virksomheder til deres kunder og medarbejdere. De har derfor et stort udvalg af gaver i en meget høj kvalitet. 

image

En påskegave behøver ikke at være dyr 

Hvor det hurtigt kan stikke af, når du skal købe en julegave, behøver en påskegave på ingen måde at være dyr. En påskegave består som regel bare af et chokoladeæg, en æske chokolade eller måske et porcelænsæg til at pynte op med. Det er altså ikke noget, der koster over 200 kroner. 

Påskegaven kommer altså slet ikke til at koste dig lige så mange penge som julegaverne, men kan samtidig være en smart måde for dig at minde kunderne om, at din virksomhed stadig eksisterer. 

Når du alligevel er i gang med at bestille påskegaver, er det også en god ide, at du bestiller til dine medarbejdere. De vil helt sikkert også sætte pris på, at de får en lille erkendtlighed. 

Flere Nyheder