Maler i Brøndby – Din lokale maler

17 juni 2020
Athene Eriksen

Maler i Brøndby – Vi leverer håndværk 

Bor du i Brøndby eller omegn og har du brug for at opgradere udseendet af dit hus/lejlighed? Så kan et nyt lag maling være alt hvad der skal til. Vores erfarne medarbejdere har igennem årene oparbejdet komplet ekspertise, indenfor vores fag. De vil derfor kunne besvare alle tænkelige spørgsmål du måtte have, omkring den opgave du skal have udført. De ved eksempelvis hvordan du bedst udnytter belysningen, hvilke farver som vil komplimentere stedet og hvordan du skaber den hjemlige atmosfære som passer lige til dig. Vi er stolte af ikke kun at levere godt håndværk, men også af vores smilende og servicemindede ansatte, som altid er villige til at gå den ekstra mil. Vi forlader aldrig en opgave før du er tilfreds. For at forsikre dig om at vi holder vores ord, vil vi præsentere dig for vores tilfredshedsgaranti. 

Denne indeholder services som: 3 års garanti på alle udførte opgaver og betalingstransaktioner foretages først, når du har godkendt det fuldendte arbejde. Det er vores fornemmeste opgave, at sikre din glæde og fortsatte komfort i dit hjem. I denne proces vil det altid være et fornuftigt valg, at tage kontakt til et professionelt malerfirma, som har ballasten og kompetencerne til at udføre arbejdet perfekt. “Gør-det-selv”-arbejde er ofte tidskrævende, mindre grundigt og kan i sidste ud ende op med at koste dig flere penge, i forsøget på at spare. Kvalitet er vores varemærke og er det som skiller os ud i branchen. Vi bestræber os på altid at levere fantastisk håndværk og at gøre dette med et smil. 

Vi ser frem til at hjælpe dig, med at få dine ønsker til fornyelse opfyldt. Hvis du vil have mere information om priser, tider, materialer eller lignende, så kig da med på vores hjemmeside, hvor du vil kunne få svar på alt dette og meget mere: https://malerkanonen.dk/maler-broendby/

 

Flere Nyheder