Lån til istandsættelse af børneværelset

27 april 2021
Lotte Hindsberg

Børn er både søde og skønne, og de vokser nogle gange rigtig hurtigt, og det kan betyde, at børneværelset skal istandsættes langt hurtigere end forventet. Det kan også være at der kommer et ekstra familiemedlem, hvilke kan betyde at man bliver nød til at tænke kreativt og evt skal have bygget om og istandsætte, for at der kan være plads til alle. 

Alt afhængig af hvor omfattende projektet, er kan det være nødvendigt at tage et lån til istandsættelse. Det kan du enten gøre i din almindelige bank, via en online bank eller også kan du låne i den butik du køber varer og materialer i. I det sidste tilfælde vil butikken ofte have lavet en finansieringsaftale med en online bank.

Rente- og gebyrfrie lån

Mange butikker tilbyder deres kunder rente og gebyrfrie lån til køb af varer i deres butikker. Det kan være en god og billig måde at få finanseret en istandsættelse forudsat at du husker at betale de månedlige afdrag.

Banken tjener penge på at der er nok mennesker der låner, men som glemmer at betale deres afdrag, enten fordi de ikke kan eller fordi de glemmer at betale til tiden. Det gebyr man betaler ved ikke at overholde ens aftaler er relativt stort, men hvis man husker at tilmelde ens aftale til betalingsservice, er det en god og billig måde at låne på.

Alternativt til lån i butikken kan være et lån i en online bank. Fordelen ved denne type lån er, at du ikke er begrænset til at bruge pengene i en bestemt butik, men i stedet kan du købe ind i mange forskellige alt efter behov. 

Husk at ansøge mere end et sted, så du er sikker på at du får det billigste og bedste lån. Et online bank tager kun få minutter, så det er tid der er givet godt ud.

Flere Nyheder