Lær dansk i de helt rette omgivelser

20 maj 2021
Cecilie Mortensen

Har dit barn svært ved dansk, enten i form af at læse eller skrive? Så er dit barn langt fra alene. Mange børn i de danske folkeskoler er udfordret med dansk, men det betyder ikke, at der ikke er god hjælp at hente. Der findes nemlig forskellige tilbud, hvor dit barn kan få styrket sine danskegenskaber og samtidig få et boost i den faglige selvtillid. 

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan et studyhouse kan give de helt rette omgivelser, når dit barn skal blive endnu bedre til dansk. 

Derfor skal dit barn lære dansk i et studyhouse

Få skræddersyet undervisning 

Når du rækker ud til et studyhouse, så kan du forvente, at der er skræddersyet hjælp at hente til dit barn. Det betyder også, at danskundervisningen kan foregå i øjenhøjde, så dit barn får støtte på præcis de områder, hvor det er nødvendigt. I folkeskolen er det nemlig ikke altid, at der er ressourcerne eller tiden til at kunne hjælpe den enkelte elev i en længere periode. 

Et forløb kan styrke dit barns selvtillid i skolen 

En af årsagerne til at et lær dansk forløb kan være så vigtigt er, at udfordringer med at læse eller skrive kan påvirke dit barn på tværs af fagene i skolen. Udbyttet af undervisningen kan derfor også være ekstra stort for dit barn, når der startes op på et lær dansk forløb. Dit barn kan nemlig få flere succesoplevelser i skolen, uanset om der er tale om dansktimerne, matematik, samfundsfag, kemi m.m. Det betyder også, at dit barns selvtillid generelt kan styrkes. 

Hvem skal du kontakte ift. et lær dansk-forløb? 

I dag findes der efterhånden en række forskellige tilbud, som målrettes mod børn og unge, som gerne vil styrkes i dansk. Og der er mange gode grunde til at gribe de muligheder og tilbud, der findes. Ræk f.eks. gerne ud til Studyhouse FEGU, som helt sikkert kan hjælpe dit barn.  

Flere Nyheder