Hvordan du kan gøre dit badeværelse hyggeligt

29 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Badeværelset er et af de rum, man måske tilbringer kortere tid i end andre. Dog er det et vigtigt rum, som du godt kan gøre hyggeligt. Det er svært at indrette et badeværelse, fordi brusekabinen, håndvasken og alt det andet kan godt overtage pladsen en del. Det minimerer dine muligheder for at bringe lidt pynt ind i badeværelset. Men vi har givet nogle bud på, hvordan du kan gøre badeværelset hyggeligt. Så læs med her og lad dig inspirere.

 

 

1. Lækre tekstiler

Hvad du vælger af håndklæde, gulvmåtte til gulvet eller af gardiner spiller en rolle for stemningen ude på badeværelset. Det giver først og fremmest en bedre akustik ude på badeværelset med flere tekstiler. Herudover er det også rart for dig, at du har noget blødt at tørre dig selv med, samt et blødt gulvmåtte at træde ud på, efter du er færdig med at bade. Det skaber en mere hyggelig fornemmelse ude på badeværelset, fordi det virker indbydende og rart, når stilen er gennemtænkt og der er taget højde for komforten.

 

2. Få gjort rent

Med regelmæssig rengøring kan du også få skabt et hyggeligt badeværelse. Der er ikke noget værre, end at bruge et toilet, hvor hygiejnen er meget lav. Det er ikke rart miljø at skulle benytte sig af toilettet eller brusebadet i. Det fortæller en del, at badeværelset ikke er rent. Hvis du f.eks. har et badekar, som du ikke kan få rent, så kan du overveje at få malet dit badekar. Ved at male badekar kan du få lagt en ny emalje, der ser pænere ud og gør rengøringsprocessen betydelig nemmere for dig.

 

3. Kunst på væggene

Kunst på væggene kan også pryde rummet, og gøre det til et hyggeligt sted. Du kan finde plakater, der matcher med æstetikken ude på badeværelset. Det kan være billeder af havet, skoven eller stranden, der kan lede tankerne hen mod komplet ro og selvforkælelse. Kunst på væggene giver også badeværelset mere personlighed og stemning, fremfor hvide triste vægge. Så det kan du overveje, hvis du synes, der mangler lidt hyggestemning ude på badeværelset. 

Flere Nyheder