Gulvafslibning i Jylland – vælg en god håndværker

21 januar 2022
Agner Clausen

advertorial

Kan man selv afhøvle eller afslibe sit gulv? Det kan man godt. Men modsat en professionel gulvmand, så kan vi amatører let løbe ind i vanskeligheder, når vi kaster os over opgaven. Maskinerne man bruger til at afhøvle eller afslibe et gulv er meget kraftfulde. I de rigtige hænder kan de forvandle gulvet. Gulvet var måske gammelt og træt, men nu har det fået nyt liv. Men hvis man ikke forstår at betjene disse maskiner, kan man let forvolde stor skade på gulvet, noget som kan blive dyrt og tidskrævende at rette op på. Så et godt råd er at overlade det til de professionelle.

Hvad koster gulvafslibning?

Man bør første overveje hvad der betyder mest for en, at det er billigt eller at resultatet bliver godt. Pris og kvalitet hører sammen. Man kan ikke forvente at få et flot og pænt gulv, såfremt man kun giver 80-90 kr. pr. m2. for en afslibning samt efterbehandling.

image

Hvordan vælger jeg en god gulvmand?

Spørg familie, venner og kolleger, om de kender en god gulvmand. Tjek også TrustPilot for at se, hvilken score gulvfirmaet har. Og læg her især mærke til, hvor mange som har skrevet en anmeldelse og bedømt firmaet. Er der meget få anmeldelser, er scoren ikke helt at regne med. Er der derimod mange anmeldelser og firmet scorer højt, kan man være sikker på, at der er mange tilfredse kunder. Der vil selvfølgelig altid være nogle som ikke er tilfredse. Alle kan jo lave fejl, og der kan opstå misforståelser.

Læg mærke til hvordan de møder dig, når du henvender dig. Er de venlig og imødekommende og til at få fat i? Får man ikke en god behandling som potentiel kunde, får man det nok heller ikke videre i forløbet.

Gulvkanonen ApS

Gulvkanonen ApS er et godt bud. De har mere end 10 års erfaring med gulvarbejde og scorer højt på TrustPilot, 4,5 points af 5 baseret på hele 1.538 anmeldelser.

Flere Nyheder