Gå aldrig ned på signalet med en WiFi-forstærker!

07 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er det moderne svar på at miste TV-signalet i gamle dage, eller når strømmen gik i endnu ældre dage; når man ikke kan få et godt internetsignal!

Man føler, man lige så godt kunne være ude i en jungle på kanten af verden, når man ikke kan følge med på de sociale medier, få streamet det, man er ved at se, og der opstår en hurtig fornemmelse for FOMO.

Det er ofte indbildt, for man kan jo klare sig uden den slags i en mindre periode, men det er tanken om, at man ikke har det signal, som virkelig kan genere en.

Hvis man så finder ud af, at man er under noget beton i for eksempel metroen, så er det nok klart, at signalet ryger, eller signalet ikke er stærkt nok.

Men sidder man derhjemme, og man bare kan se det evindelige loading-billede på ens streamingtjeneste, så begynder man at blive godt knotten, hvis man ikke kan finde ud af, hvad problemet er.

WiFi-forstærkeren kan være din makker her!

Du tjekker nethastigheden, og den er egentlig hurtig nok, så problemet er ikke her, men det kan jo simpelthen være, at ens modtagende enhed ikke kan få signal fra routeren, eller modtageren ikke er stærk nok.

Så kan det være her, at man kan skal investere i en WiFi forstærker. Det er jo ikke altid, at man kan rykke på tingene, så de kommer tættere på der, hvor signalet kommer fra, og måske er det bare det sted, hvor man bor, at der kan være udfald på nettet.

Så kan den her WiFi-forstærker være den store hjælp, så du ikke skal gå at undre dig over, hvorfor du ikke har noget stabilt signal og kan få adgang til de sociale medier, streaming eller lignende.

En WiFi-forstærker burde være et fast inventar i alle husstande.

Flere Nyheder