Find den rette termostat til gulvvarme

27 august 2020
Astrid Pedersen

Overvejer du at få indlagt gulvvarme i din bolig. Så skal du sørge for at anskaffe den rette termostat.

Hvad er en termostat?

En termostat er en vigtig del af et opvarmnings system idet den sikrer at rummet holder den temperatur man på forhånd har besluttet sig for.

Termostaten sikrer desuden den bedst mulige varme komfort og hjælper dig med at økonomisere med dit energi forbrug. Dette gøres blandt andet ved at sænke temperaturen i rummet fra komfort til økonomi temperatur når rummet ikke er i brug.

En moderne termostat kan indstilles til at gøre dette per automatik ud fra en tidsindstilling eller styres via en app. Du får således en bedre varme økonomi og en decideret energi optimering af din bolig hvis du vælger den rette termostat løsning.

Hvor finder jeg de bedste termostater til styring af gulvvarme?

Hos Dansk Varmekabel finder du et stort udvalg af termostater som er velegnede til styring af temperaturen i dit gulvvarme system.

De særlige termostater, du finder hos Dansk Varmekabel, er udviklet specielt med henblik på el gulvvarme. Termostaterne er særdeles pålidelige, fuldt elektronisk styrede og leverer en høj præcision. Når du vælger en gulvvarme løsning fra Dansk Varmekabel sørger de medfølgende termostater for at levere præcis styring og begrænsning af temperaturen. På den måde kan du undgå udtørring af træværket i din gulv belægning, når du vælger en termostat med gulvbegrænser. Samtidig sikrer termostaten at gulvvarme systemet får den længst mulige levetid.

Termostater fra Dansk Varmekabel kan fjernbetjenes via wifi. Dette betyder at du via den medfølgende app kan skrue op og ned for varmen i din bolig mens du er ude af huset. Du kan således have varmen på et minimum mens du er på arbejde, og så skrue op inden du tager af sted, således at du kommer hjem til opvarmede stuer og værelser. Læs mere om termostat gulvvarme på handyheat.dk

Flere Nyheder