Få den optimale beskyttelse af din iPhone med robuste mobil covers

23 november 2018
Astrid Pedersen
Få den optimale beskyttelse af din iPhone med robuste mobil covers

Når du taber din nye smartphone på gaden – selv fra lav højde, for eksempel ud af din lomme eller taske – er sandsynligheden for, at den overlever med sit smukke udseende og smart funktioner i behold, meget lille. Er du heldig, kan du ”nøjes” med at samle en smartphone op, som har fået flænger eller splinter i front glasset.

Dette i sig selv er irriterende nok, også selv om telefonen kan benyttes på trods af det ødelagte glas – en stor del af charmen ved en moderne smartphone er jo dens eksklusive, blanke look. Og selv hvis du blot skal have skiftet front glasset ud, kan det også sagtens gå hen og blive en temmelig bekostelig affære, især hvis du ønsker udskiftningen foretaget på et autoriseret værksted.

Det er dyrt at få repareret sin smartphone

Er du der imod rigtig godt gammeldags uheldig, kan en tur i asfalten eller cementen koste din smartphone meget mere end blot dens kønne udseende. I modsætning til tidligere tiders mobil telefoner, hvis primære interface bestod af gammeldags tryk knapper og en ganske undselig skærm, er det berøringsfølsomme display din eneste brugergrænseflade ind imod din smartphones mange spændende funktioner.

Hvis front displayet således tager skade, kan du faktisk ikke rigtig bruge din smartphone. Og et uheldigt fald kan også medføre skade på elektronikken i telefonen, som for eksempel kamera, højttaler og mikrofon. Dette betyder, at din smartphone kan komme til at tilbringe ugevis på værkstedet, og du kan komme til at punge tusindvis af kroner ud til reparation af smartphone.

Effektiv beskyttelse af din smartphone med et billigt mobilcover

Hvis du vil undgå at havne i denne ærgerlige situation, bør du træffe dine forholdsregler, og investere de få hundrede kroner, et robust mobilcover koster. Hos lux-case.dk kan du finde mange flotte, billige mobilcovers, som passer til alle mærker og modeller af smartphones.

Flere Nyheder