Er det lige til eller svært at komme gennem den altandør?

30 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er de gange, hvor man bare er utålmodig, når man skal gennem ens altandør fra Klarfönster, så man kun lige åbner den en lille smule, så træder man til siden og næsten møver sig gennem den.

Dette er dog svært at gøre, hvis man har nogle ting i hænderne, for så vil man gerne have døren helt åbnet. Det kan man måske få en person til at gøre for en, hvis vedkommende på den anden side af altandøren kan se, man har brug for hjælp, eller der står en bag en, der lige kan træde frem og gøre det for en.

Men samtidig kan det også se lidt nonchalant ud, at man vil åbne døren helt, før man går ud, så det ser ud som om, at man er vigtigere end andre, og de skal lægge mærke til en.

Dog kan der så være praktiske årsager til, at man bliver nødt til at møve sig gennem den dør, hvor den måske kun lige er åbnet så meget, at man lige kan presse sig igennem.

Altandörr

Der er ikke meget plads til at komme gennem den altandør

For der kan være placeret nogle ting foran altandøren i den retning, som den åbner, eller sagerne står på den anden side af døren, og altandøren åbner udad.

Så presser man den så meget op, som man kan, uden man ødelægger døren, men man skal heller ikke skubbe den op, så man kan risikere, at den ødelægger tingene på den anden side, eller den ender med at smække retur i ansigtet på en.

Hvis man er heldig, så kan man lige bruge døren til at skubbe tingene lidt mere væk, så det er nemmere at komme ud.

Har man tid nok, og tingene står indenfor, så er det næsten nemmere, at man får fjernet tingene, inden man går gennem den altandør.

Flere Nyheder