Du kan sikre dit dyrs sundhed ved valg af den rette dyreklinik

25 november 2019
Astrid Pedersen
Du kan sikre dit dyrs sundhed ved valg af den rette dyreklinik

Dit kæledyr – eller familiedyr, som kategorien af mindre dyr også kaldes – er et tænkende og følende væsen. Uanset om du er i besiddelse af en hund eller en kat, kanin eller et marsvin, bør du sørge for, at dyret har de mest optimale vilkår for trivsel.

Dette indebærer naturligvis at sørge for den rette kost til dyret samt at det får den motion, stimulation og opmærksomhed, det har brug for. Og så bør du alliere dig med din lokale dyrlæge, som kan være din sparring partner, når det handler om dyrets sundhed og helbred.

Hvad gør en dyrlæge?

Når du anskaffer dig et nyt kæledyr, bør du umiddelbart efter hjemtagelse af dette kontakte din lokale dyreklinik og få en tid til et sundhedstjek. Er hunden eller katten ikke vaccineret imod de mest almindelige sygdomme og lidelser, skal vaccination også foretages, lige som dyrlægen vil forestå en grundig undersøgelse af dyrets generelle helbred. Tænder og tandkød vil blive tjekket, og dyret vil blive målt og vejet.

Er der særlige faktorer, som gør sig gældende – for eksempel tendens til overvægt eller anden fejl ernæring – kan dyrlægen være behjælpelig med en kostplan. Og så vil dyrlægen oprette en sundhedsbog for dit dyr, i hvilken alle observationer vil blive nedfældet ved hvert besøg.

Hvilken dyrlæge i Værløse skal jeg vælge?

Står du for at skulle vælge en dyrlæge til din nye firbenede ven, bør du vælge en klinik eller praksis, som ligger tæt på din bopæl – af hensyn til dyret. Er du og dit dyr bosiddende i Værløse eller omegn, kan du med fordel vælge Værløse Dyreklinik. Hos Værløse Dyreklinik finder du udelukkende det nyeste klinik udstyr og det dygtigste og mest kompetente personale -og så er klinikken i besiddelse af eget laboratorium!

Du kan få mere information om Værløse Dyreklinik på værløsedyreklinik.dk

Flere Nyheder