Din nye minigraver finder du online

03 februar 2019
Astrid Pedersen
Din nye minigraver finder du online

Som entreprenør inden for bygge og anlægs branchen kommer du af og til ud for at skulle udvide din maskinpark med en eller flere nye entreprenør maskiner for at imødekomme de behov, et forestående projekt måtte have. Står du for at skulle anskaffe eksempelvis rendegravere, minigravere, minilæssere, minigeder, teleskoplæssere eller andre mindre maskiner, kan du med fordel tage kontakt til Ib E. Mortensen A/S.

Ib E. Mortensen A/S er en velanset maskinhandel med rødder i det nordjyske, som igennem to generationer og over halvtreds år har bedrevet handel med entreprenør maskiner inden for de oven for nævnte kategorier. Hos Ib E. Mortensen A/S finder du såvel entreprenør maskiner af højeste kvalitet og standard som dygtige og passionerede medarbejdere. Disse vil til hver en tid stå til rådighed for en snak om dine og din virksomheds behov for nyt maskinel – eventuelt over en kop kaffe. Ib E. Mortensen A/S sætter en stor ære i at handle med tilfredse kunder, og tilbyde disse præcis de maskiner, de har behov for.

Find din nye minigraver fra Eurocomach hos Ib E. Mortensen A/S

Ib E. Mortensen A/S er importør af maskinel fra den italienske producent af entreprenør maskiner Eurocomach. Eurocomach udmærker sig især ved sit meget velassorterede udvalg af minigravere i alle tænkelige størrelser og med varierende løfte kapacitet og specifikationer.

Du vil med garanti kunne finde nøjagtig den minigraver, du har brug for, med størrelse og kapacitet, som passer til dine – og projektets – behov. Og hvis du er i tvivl, kan du som nævnt altid besøge Ib E. Mortensen A/S til en kop kaffe og en snak om entreprenør maskiner, så du er sikker på at komme hjem med den helt rigtige minigraver.

Du kan læse meget mere om, hvad Ib E. Mortensen A/S kan tilbyde dig og din virksomhed, samt finde din nye minigraver på https://www.iem.dk/nye-entreprenoermaskiner/minigravere 

Flere Nyheder