Brug en slikkepind som alternativ til så meget andet

01 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Er du også den type, der spiser for meget slik?

Ryger du som en skorsten og søger et alternativ?

Er du kendt for at sidde uroligt og hele tiden skal have noget at pille ved?

Så er det måske slikkepinde fra følgende, som du bør bruge tid på at erhverve til hjemmet, arbejdet og andre situationer, så du kan erstatte de dårlige vaner med noget slik: https://thorsbolsjer.dk/slikkepinde-132/

Nu startede vi jo ellers med at sige, at man skulle have hjælp til at spise for meget slik, så erstatter man ikke bare noget skidt med noget andet skidt?

På ingen måde, for hvis vi antager, at du kan få en slikkepind til at holde meget længere en for eksempel en pose slik ved at slikke den helt i bund og ikke tygge den i stykker – som heller ikke er godt for dine tænder – så får du markant mindre slik i kroppen end ellers, men den gode smag vil stadig være der.

Slikkepinde er faktisk bedre end så meget andet

Specielt en del rygere har oplevet, at sådan noget med at stikke en slikkepind i munden både kan erstatte den fornemmelse ved at skulle have en cigaret i munden, men så får de også en bedre smag i munden og bliver mindet om, at de er ved at komme af med en dårlig vane.

Hvis man så netop også har svært ved at finde ro med hænderne, så er det også en god slikkepind, der kan erstatte dette, da man kan sidde og pille pinden, tage slikkepinden ud, vende den og meget mere.

Man skal bare huske at gøre kål på den i samme omgang, man tager den frem, for det er ikke lækkert at lægge en halvspist slikkepind fra sig og tage den frem igen på et andet tidspunkt og fortsætte, hvor man slap.

Flere Nyheder