Billig og effektiv levering af pakker

26 september 2018
Michelle Løhde Nielsen
Billig og effektiv levering af pakker

Vil du gerne have nem, billig og ligetil levering? Så skal du sende din pakke med BRING. Med BRING får du nemlig let og enkel levering, der lever op til forventningerne.

BRING vil reducere miljøbelastningen 

BRING er et nordisk selskab, der hører sammen med Posten Norge Group. De har 6000 medarbejdere og tilbyder levering af både pakker, post, varer og bud. De henvender sig derfor både til virksomheder og privatpersoner. 

Udover at du får nem og billig levering med BRING, så er der også en anden god grund til at vælge lige netop dem. De stræber nemlig efter udelukkende at bruge vedvarende energi til transport fra 2025 og på den måde reducere miljøbelastningen. Så når du vælger BRING, så gør du også jorden og miljøet en tjeneste. 

Sådan sender du din pakke med BRING

Hvis du vil sende en pakke med BRING, så er der 400 forskellige udleveringssteder at vælge imellem, men der tilbydes naturligvis også hjemmelevering. Modtageren får blot besked, når pakken er klar, og så bliver den leveret inden for 1-4 dage ved det ønskede leveringssted.

BRING tilbyder dog også andre typer forsendelsesmuligheder. Først og fremmest kan de levere mail, såsom faktura eller reklame, fra virksomheder, organisationer og foreninger til modtagere i udenlandet. Derudover kan du også sende pakker til både private og virksomheder, og hvis det er i de store byer, så kan pakken ofte blive leveret samme dag. Til virksomheder kan du også få leveret paller, hvor pickup er leveret i prisen. Her er leveringstiden 1-3 arbejdsdage, så der går heller ikke lang tid før levering.

Sidst men ikke mindst, så tilbyder BRING også bud med bil, cykel eller motorcykel, hvilket betyder, at forsendelsen bliver leveret fra dør til dør inden for blot få timer. Du kan dog også vælge ekspresbud med bil eller fly, hvis din forsendelse skal til Europa eller resten af verden. 

Mange fordele ved at vælge BRING

Der er derfor mange gode grunde og fordele ved at vælge BRING til levering. Hvis leveringen af din pakke dog skal gå endnu hurtigere, så tilbyder BRING en smart tjeneste, hvor du til en lidt højere pris kan få pakken leveret om aftenen eller i weekenden – og modtageren kan returnere varen direkte fra hjemmet, hvis det ønskes. Det giver i den grad bekvemmelighed for modtageren og kan betyde, at de kan spare tid.

Klik ind på https://www.pakke.dk/bring, hvis du vil have din forsendelse leveret med BRING – uanset om du er privat eller virksomhed. 

 

Flere Nyheder