3 grunde til at hyre en maler i Gilleje

24 februar 2021
Anne-Mette Hansen

Det kan hurtigt blive trivielt og kedeligt at male den ene væg efter den anden. Det er også hårdt. Skal du male et helt hus eller en hel lejlighed, bliver det hurtigt trættende. Heldigvis findes der rigtig mange maler i Gilleleje

Men hvorfor hyre et malerfirma frem for at male selv? Læs med i denne artikel og få tre gode grunde til, at du skal droppe malerpenslen og hyre maleren til dit projekt.

1. Slip for at købe maling og udstyr

Selvom det lyder nemt at male, er det faktisk ret besværligt. Du skal inden, du påbegynder dit malerprojekt, også ud for at indkøbe maling og malerudstyr. Det kan godt tage sin tid, og så spændende er det heller ikke at stå i malerbutikken for at vælge de rette pensler og den korrekte glans på malingen. 

Det løber også hurtigt op i en hel del penge, når du skal købe ind til at male. Derfor er det faktisk en god idé at lægge et budget inden. Dette kan du så sammenligne med den pris, en professionel maler tager for at male. 

2. Undgå det hårde arbejde 

Malerarbejde er hårdt arbejde. Det er et af de mest opslidende jobs, der findes. Og som helt utrænet person, der aldrig har malet en dag i sit liv, kommer man hurtigt til at lave forkerte bevægelser. Det giver en god ømhed i armene dagen efter, og det bliver hurtigt hårdt, hvis du skal male en hel weekend eller uge. 

3. Brug tiden på noget andet

Det tager lang tid at male. Mange undervurderer det faktisk og tror på, at de kan male et helt hus på en weekend. Der er nemlig meget klargøringsarbejde, før man kan begynde at male. Væggene skal vaskes af, der skal opsættes malertape og gulvet skal afdækkes. Og når man begynder at male, finder man hurtigt ud af, at nogle vægge skal have 2-3 lag maling. 

Flere Nyheder